zonsondergang reintegratie coaching

Werkgevers en re-integratie

Re-integratiebureau voor werkgevers MKB en zorg

Ben je werkgever in het MKB of in een zorginstelling dan kunnen wij je ondersteunen bij de re-integratie van werknemers. Juist in Balans richt zich met re-integratie voornamelijk op het midden- en kleinbedrijf en zorgorganisaties. Wij zijn een ervaren specialist op het terrein van 1e en 2e  Spoor re-integratie en kennen alle facetten van de Wet Verbetering Poortwachter. Door een juiste ondersteuning te bieden aan zowel de werkgever als de werknemer dragen wij bij aan onnodige uitval op de werkvloer. Wij snappen wat verzuim aan kosten en ongemak voor de werkgever met zich meebrengt en wat de gevolgen kunnen zijn voor de werknemer.  Wij denken mee, zijn creatief en leveren maatwerk. 

Ons aanbod van re-integratiediensten

De coaches van ons re-integratiebureau ondersteunen werkgevers en werknemers bij re-integratie 1e en 2e Spoor. Daarnaast zetten wij ons in om medewerkers te begeleiden bij overspannenheid, stress of burnout of bij de verwerking van een trauma. We begeleiden werknemers bij terugkeer in het eigen werk (spoor 1) of naar een andere baan (spoor 2). Als extra bieden wij TMA analyses aan. De Talentenanalyse van TMA (Talenten Motivatie Analyse) brengt drijfveren, competenties en talenten van medewerkers in kaart. TMA is gebaseerd op positieve psychologie, is niet veroordelend en geeft inzicht in carrièremogelijkheden van de medewerker. Met TMA krijg je als werkgever concrete handvatten en adviezen om mensen te selecteren, ontwikkelen of begeleiden naar het werk dat bij ze past.

Aanbod re-integratie:

Meer informatie voor werkgevers 

Betrokken, bevlogen en met een persoonlijke aanpak op maat, dat is hoe wij werken.  Met onze deskundigheid, ruime werkervaring en brede interesse voor mensen zijn wij inzetbaar bij re-integratie, loopbaanbegeleiding en coaching bij burn-out en stress. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking.