Teamcoaching en training met paarden

Paardencoaching en samenwerking

Paardencoaching of te wel spiegelen met paarden voor teams is een effectief en krachtig instrument. Ook hier levert coaching met de inzet van paarden een bijdrage tot resultaten en groei. Teamcoaching met inzet van paarden is een resultaatgerichte methodiek om persoonlijke en teamgerichte doelen op korte termijn te behalen. Het geeft op een doeltreffende en snelle manier inzicht in het functioneren van de teams. Tijdens de coaching komt naar voren hoe de verhoudingen van een team zijn, hoe het team samenwerkt en hoe het team onderling functioneert. We werken doelgericht aan verbetering van de onderlinge samenwerking, vertrouwen en communicatie.

Werkwijze & Voor Wie?

Teamcoaching met paarden wordt op maat geleverd. Van tevoren maken we een intake, waaruit de leerdoelen of thema’s worden geformuleerd. Afhankelijk van de leervraag maken we afspraken over de lengte van de training. Dit kan een dagdeel of een hele dag zijn met een eventueel vervolg.

De teams werken op individueel- en teamniveau. Het paard geeft feedback over het effect van het gedrag van het individuele teamlid op de andere teamleden en wat de effecten van dit gedrag zijn op teamniveau.

Teamcoaching is geschikt voor zowel profit als voor non-profit organisaties, maar ook besturen van verenigingen en Ondernemingsraden kunnen hun inzichten vergroten door coaching met de inzet van paarden.

Meer informatie? Ga naar:

Contact en tarieven


aan_tafel.kl
team.k
kant.team.k.k

 

Wat levert het op?

list_arrow  Een open en collegiale werkhouding

list_arrow  Inzicht in effectiviteit van het team

list_arrow  Inzicht in teamdynamiek

list_arrow  Authenticiteit

list_arrow  Verbetering van onderlinge communicatie en samenwerking

list_arrow  Verbetering van persoonlijk leiderschap

list_arrow  Krachtiger besluitvaardigheid

list_arrow  Heldere teamrollen

Thema’s

list_arrow Samenwerken versterken, teambuilding

list_arrow  Communicatie verbeteren

list_arrow  Vertrouwen

list_arrow  Hoe om te gaan met veranderingen

list_arrow  Openheid

list_arrow  Helderheid in besluitvorming

list_arrow Resultaten behalen

Gratis E-book voor succesvolle teams klik hier