werknemers coaching

Re-integratie Werknemers

Zit je in een traject 2e spoor, ben je werkloos of dreigt ontslag? Dan krijg jij van ons hulp bij je re-integratieproces en gaan we samen aan de slag om voor jou een passende baan te vinden. Jij leert jezelf beter kennen, ontdekt wat jouw talenten zijn en welke keuzes je kunt maken. En zit je minder goed in je vel, wil je je stress verminderen of een trauma verwerken? Wij gaan met je aan de slag en helpen jou je balans terug te vinden. 

JE WILT

  • weten hoe en welke stap je in je loopbaan kunt zetten;
  • weten wat jouw drijfveren en talenten zijn zodat je werk kunt zoeken waar je blij van wordt;
  • voorkomen dat je burn-out raakt;
  • meer zelfvertrouwen en minder onzeker zijn;
  • hulp bij het verwerken van een trauma;

Aanbod re-integratie werknemers

Je kunt bij ons terecht met stress gerelateerde klachten, een (dreigende) burn-out of hulp bij de verwerking van een trauma. Ook voor loopbaanontwikkeling en re-integratie 1e en 2e Spoor ben je bij ons aan het juiste adres. Volg je een TMA Talentenanalyse dan worden je drijfveren, competenties en talenten in kaart gebracht. TMA is gebaseerd op positieve psychologie, is niet veroordelend en geeft inzicht in jouw carrièremogelijkheden. Je krijgt concrete handvatten en adviezen om jezelf te ontwikkelen en ontdekt welk werk wel en niet bij je past.

Aanbod diensten:

Gratis kennismakingsgesprek werknemers

Onze werkwijze is laagdrempelig, wij zijn makkelijk bereikbaar, toegankelijk, flexibel en resultaatgericht. Van ons geen bla-bla maar duidelijke en heldere taal. Geen enkel mens is hetzelfde en wij werken dan ook niet met standaard producten maar passen onze werkwijze aan op de vraag. Meer weten over het aanbod? Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek, wij geven graag antwoord op je vragen.