Individuele paardencoaching

 


intake_mooi.kl

Werken met paarden

Voor persoonlijke of professionele ontwikkeling

Bij individuele coachsessies, voor jouw persoonlijke of professionele ontwikkeling, zet ik het paard als extra middel in. Vooraf gaan we eerst via een vrijblijvende ontdekkingssessie een thema of coachvraag vaststellen.

De individuele coachtrajecten bestaan uit gemiddeld 4 a 6 sessies, waarbij het paard als co-coach ingezet wordt. Tijdens het werken met paarden kan de deelnemer direct feedback ontvangen, wanneer hij of zij iets heeft veranderd in zijn/haar houding of gedrag. Experimenteren met houding of gedrag kunnen we ter plaatse uitproberen. De deelnemer krijgt dan de mogelijkheid om de opgedane ervaringen in de praktijk uit te proberen en neemt deze ervaring mee om het verder uit te werken binnen de privé of professionele setting. De inzet van paarden is een interventie, die ik gebruik binnen mijn Effortless coachpraktijk. Naast de inzet van paarden maak ik ook gebruik van mind eye power. Mind eye power is een vernieuwende methode verwant aan het EMDR.

 tom.vr.kl tommy.frans.kl indi.eq.6.mooi.kl

Enkele thema’s zijn:

list_arrow  Communicatie

list_arrow  Persoonlijk leiderschap

list_arrow  Leidinggeven

list_arrow  Authenticiteit

list_arrow  Grenzen stellen of keuzes maken

list_arrow  Resultaten of doelen behalen

list_arrow  Effectief samenwerken

list_arrow  Doelen stellen

Andere thema’s zijn o.a.: jouw onbewuste dagelijkse overtuigingen en  gewoontes, hoe voorkom ik stress, onverklaarbare angsten en jouw nooit verwerkte emotionele ervaringen. Meer over thema’s.

Maak hier een  afspraak voor een vrijblijvende ontdekkingssessie.

Waarnemen zonder te oordelen is de hoogste vorm van intelligentie.
Krishnamurti