over Juist in Balans coaching

  Over ons

Onze missie en visie

Wij maken werk van welzijn!

We begeleiden mensen die volwaardig deel willen nemen aan de maatschappij, om verdere stappen en vooruitgang in het leven te zetten. Wij helpen mensen in hun kracht te komen zodat ze uiteindelijk in staat zijn eigen verantwoordelijkheid te nemen, fit en vitaal zijn en zelfstandig in de maatschappij verder kunnen. Ook preventie, het bevorderen en begeleiden van verantwoorde werkhervatting/re-integratie maakt onderdeel uit van onze aanpak. Met onze kennis en adviezen ontzorgen wij de klanten, beperken wij het verzuim en weten wij herstel te bevorderen. Wij richten ons op structurele werkhervatting in passend werk dat aansluit bij de wensen en mogelijkheden van de werknemer. 

Het team van re-integratiebureau Juist in Balans

Betrokken, bevlogen en met een persoonlijke aanpak op maat, dat is hoe wij werken.  Met onze deskundigheid, ruime werkervaring en brede interesse voor mensen zijn wij inzetbaar bij re-integratie, loopbaanbegeleiding en coaching bij burn-out en stress.

Nellie Menger 

Casemanager verzuim, stress- en burn-outcoach, trauma begeleiding.
Al jaren heb ik ervaring als coach en leidinggevende binnen zowel zorg als welzijn.  Als casemanager verzuim heb ik voor een grote zorgorganisatie gewerkt. Hiervoor ben ik opgeleid als casemanager (C)ROV®. Naast het begeleiden en coachen van medewerkers, coach ik kandidaten met stress- en burn-out klachten. Als stress en burn-outcoach, ben ik opgeleid en werk ik volgens de methode van het CRS® centrum. Ook begeleid ik mensen, die vanwege een trauma (ptts) tegen hun eigen balans aanlopen, met hulp van paarden. Het inzetten van paarden bij traumaverwerking is een bijzondere interventie met mooie resultaten. Vanaf mijn 10e jaar ben ik met paarden in aanraking gekomen. Sinds 2013 zet ik deze bijzondere dieren in voor het welzijn van anderen.

Mijn drijfveer: Kandidaten helpen in hun kracht te komen zodat ze hun eigen regie zelfstandig weer op kunnen pakken.

Mijn specialisme: Stress en burn-out coach, casemanager verzuim en begeleiding in trauma met inzet van paarden.


Francisca van Kommer

Loopbaan- en re-integratiecoach, stress- en burn-out coaching
Als re-integratie- en loopbaancoach begeleid ik sinds 2018 medewerkers in hun ontwikkeling via mijn bedrijf Even7Coaching. In mijn coaching neem ik mijn eerdere werkervaring, als communicatiespecialist, mee want beperkte, verkeerde, of zelfs het compleet ontbreken van communicatie is de aanleiding voor veel problemen. Ik heb ruime ervaring met een diverse doelgroep van zorgmedewerker tot onderwijzer. Ik ben aangesloten bij de NOBCO, en hou me aan de ethische gedragscode. Verder ben ik goed bekend met de Wet Verbetering Poortwachter in relatie tot spoor 2. 

Mijn drijfveer: Kandidaten coachen en begeleiden naar een leven met minder spanningen en meer werkgeluk. Ik krijg veel energie van samenwerken en het tot stand brengen van verbindingen tussen mensen.

Mijn specialisme: Loopbaan- en reintegratiecoach. Ik begeleid kandidaten die in de bijstand zitten, werkloos zijn of worden of in een 2e Spoortraject zitten. TMA en DISC gecertificeerd.

Samenwerkingspartner Juist in Balans.

Francisca coach re-integratiebureau

Nellie Menger

Francisca van Kommer

Meer informatie

Onze werkwijze is laagdrempelig, wij zijn makkelijk bereikbaar, toegankelijk, flexibel en resultaatgericht. Van ons geen bla-bla maar duidelijke en heldere taal. Geen enkel mens is hetzelfde, wij werken dan ook niet met standaard producten maar leveren maatwerk en passen onze werkwijze aan op de vraag. Maak vrijblijvend een afspraak via het contactformulier of bel 06-83909757. Wij komen graag een bakje koffie doen.