Wil jij weten wie jij bent?

Wil jij jezelf beter leren kennen en vraag jij je af hoe je overkomt of waarom men altijd zo op jou reageert? Wil jij daarnaast weten wat paardencoaching is? Dan is deze workshop wat voor jou.

In deze kennismaking ervaar je wat paardencoaching is en hoe een paard reageert op jou. Je voert in deze workshop diverse opdrachten uit en leert welke verschillende manieren van paardencoaching er zijn.

Je krijgt antwoord op vragen

De workshop kan onder meer antwoord geven op de volgende vragen:

  • Hoe communiceer ik;
  • hoe stel ik grenzen;
  • hoe maak ik kennis met iemand;
  • hoe kom ik over;
  • hoe maak ik keuzes;
  • wat speelt er in de dieper liggen de emoties;
  • wat speelt zich af in het onderbewuste;
  • enz.

coaching met paarden

Daarnaast krijg je antwoord op vragen als: wat is de toegevoegde waarde van paardencoaching, wat kun je van paarden leren in relatie tot je persoonlijke of professionele ontwikkeling en hoe werkt paardencoaching precies.

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is geschikt voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en nieuwsgierig is naar het fenomeen paardencoaching. Je hoeft geen kennis van paarden te hebben, de sessies vinden naast de paarden plaats en er wordt niet op de paarden gereden.

Het programma

We starten met een korte kennismaking, gevolgd met een introductie over paardencoaching. Aan de orde komen: wat houdt paardencoaching in, waarom zijn paarden zo geschikt en de natuurlijke eigenschappen van het paard. Na de introductie gaan we aan de slag met de individuele- en groepsgerichte coachsessie om af te sluiten met een evaluatie.

Datum, tijd en plaats

De datum van de workshop vindt in overleg plaats en wordt gegeven van 9.30 uur tot ongeveer 12.00 uur. Afhankelijk van de groepsgrootte kan het langer of korter duren. Een groep bestaat uit minimaal 3 personen en maximaal 8 personen. De workshops worden gegeven in Langedijke of Donkerbroek. De locaties beschikken over een binnenaccommodatie en een verwarmde cursusruimte.

Kosten en aanmelden

Vraag vrijblijvend meer informatie op via:  info@juistinbalans.nl of ga naar tarieven.