Moeiteloze verandering

Ben je toe aan een blijvende verandering en wil je beslissingen niet langer uitstellen? Wil je leven met meer succes, je eigen ruimte innemen, vrijuit kunnen spreken en minder stress en wil je zelf zeggenschap en verantwoordelijkheid nemen over je leven?  Dan is Effortless coaching jouw antwoord.

Effortless coaching is de manier waarop  ik mensen help een moeiteloos en vervullend leven te leiden. Vrij van stress, frustraties, aannames, klachten en blokkades. Geen gemakzuchtig leven, juist vol van positieve energie. Een leven van voldoening en realisatie, ongeacht uitdagende omstandigheden.

Ik maak daarbij gebruik van de nieuwste inzichten uit de menswetenschappen en het quantum fysische wereldbeeld. Effortless coaching is gestoeld op de Co-Active coaching methode. Als Effortless coach richt ik me, op het transformatieproces van de cliënt en ben daardoor niet beperkt tot één specifieke methode. Ik gebruik diverse interventies, waarbij het onderbewuste wordt aangesproken. Doordat ik gebruik maak van de verschillende  interventiemethodes, die gebaseerd zijn op de nieuwste inzichten uit de neurofysiologie en de kwantumfysica, is het mogelijk om snel stappen te maken in jouw eigen ontwikkelingsproces.

Thema’s bij Effortless coaching kunnen zijn:

  • Je dagelijkse stress
  • Je nooit verwerkte emotionele ervaringen
  • Je onbekende bronnen van onverklaarbare angsten
  • Je onderbewuste overtuigingen en gewoontes

Werkwijze

Ik werk o.a. met:

  • Hartcoherentie
  • Mind eye power
  • Paarden
  • PMA
  • Cathy Byron

De lengte van een traject Effortless coaching, varieert van 3, 6 of tot 12 maanden, de frequentie tussen 1 of 2 x per maand. Daarnaast bied ik de mogelijkheid aan om tussentijd vragen te stellen en ondersteuning te krijgen via mail of telefonisch contact. Het is ook mogelijk om Effortless coaching te combineren met coaching met inzet van paarden.

Vrijblijvende afspraak

Ben je geïnteresseerd in coaching, maar weet je nog niet precies wat je wilt en wat je kunt verwachten? Dan nodig je uit om een gratis vrijblijvende afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Dit is een vrijblijvend gesprek van een half uur tot een uur, waarbij ik benieuwd ben naar wat jij wilt bereiken in jouw leven en welke belemmeringen jij daarbij ervaart?