Nieuws

In-Zicht Ont-moet dag in Joure

Op zondag 4 november ben ik samen met Effortless coach Francisca van Kommer van Even 7 Coaching aanwezig op de In-Zicht Ont-moet dag in Joure. Deze middag geven wij informatie en uitleg over Effortless coaching. In een gratis, korte workshop gaan we onder andere in op je ademhaling en krijg je tips en adviezen over hoe je je ademhaling kunt verbeteren.

Datum: zondag 4 november 2018
Aanvang: 13.00 uur tot 17.00 uur 
Locatie: ’t Haske in Joure (Frl), in diverse zalen in het Centrum
Door: van mensen voor mensen

Verder lezen >

Leven zonder moeite

Artikel over Juist In Balans in het magazine ForYou. Editie Heerenveen. Vandaag de dag leven we in een maatschappelijke rollercoaster die veel van ons vraagt. We zijn er zelf bij, maar toch laten we ons ertoe verleiden om in een hoog tempo 

Verder lezen >

Geslaagd voor Mind Eye Power practitioner

In april ben ik geslaagd voor de opleiding  Mind Eye Power practitioner. In de opleiding Mind Eye Power heb ik ervaren wat de gerichte (oog- en lichaamsgerichte) oefeningen doen met je body en mind. De oefeningen brengen een gevoel van balans en ontspanning teweeg. Oefeningen die makkelijk uitvoerbaar zijn en direct effect hebben. In de Mind Eye Power Reset heb ik geleerd en ervaren dat het mogelijk is om angsten, situaties en overtuigingen van hun negatieve lading te ontdoen. Vanuit mijn achtergrond als “ Effortless coach”, is Mind Eye Power een hele mooie interventie die perfect past bij mijn huidige praktijk. Meer lezen >

Een impressie over paardencoaching

Vertrouwen, teambuilding, samenwerken, communicatie en de dialoog met elkaar aangaan.

 

Wil jij veranderen en blijvende resultaten?

In onderstaande video uitleg over wat PMA is. Voor mensen met  stress, burn out klachten, psychische klachten en lichamelijke klachten. Maar ook voor verslaving en voor mensen die te maken hebben met onrust of onverklaarbare angsten.

https://youtu.be/L8g9UPykU10

Heb je teamproblemen? Ga eens naar de manege.

Hieronder een mooi artikel uit 2014 van Management Team over paardencoaching en teamontwikkeling. De paarden voelen feilloos aan of teamleden op elkaar zijn afgestemd of niet. Een paardenkudde wil altijd compleet zijn, het groepsbelang staat hierbij voorop.

Verder lezen >

Langdurige stress ?

Bij langdurige stress, werkt je afweersysteem niet goed en ben je gevoeliger voor allerlei ziekten. Gedachten en emoties spelen een belangrijke rol bij het ontstaan of in stand houden van lichamelijke klachten. Stress kun je preventief voorkomen en aanpakken. 

Meer lezen >

 

28 mei demonstratie door Juist in Balans op de dag van Coaching Friesland

Op 28 mei geeft Juist in Balans een demonstratie coaching met inzet van paarden.  De demonstratie vindt plaats in het kader van de dag van Coaching Friesland op de prachtige locatie “De Oorsprong” in Sint Nicolaasga.  Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.

 

https://youtu.be/ljX_k-qiAk8