Nieuws

Woensdag 16 oktober gratis “voorlichting omgaan met stress” 

Omgaan met stress

Op woensdag 16 oktober geef ik samen met Francisca van Kommer van coachpraktijk  Even7.nl een presentatie over wat stress is, hoe je stress voorkomt en hoe je beter met stress omgaat. De voorlichting vindt plaats in het wijkcentrum De AS Weegbree 72 in Heerenveen. Aanvang 19.30 uur tot 20.30 uur. De voorlichting is geheel gratis en de koffie/thee staat voor je klaar. Opgave voor 13 oktober.

Meer informatie of contact opnemen via:

06-83909757 / 06-83126516

Of via:

Even7

Juist In Balans

 

Mind Eye Power in de media

Lees het verschenen artikel in het vakblad ‘Hypnotherapie’ van juni 2019 over Mind Eye Power waarin onder andere de raakvlakken met MEP en Hypnotherapie uiteenzet.

Verder lezen

Leven zonder moeite

Artikel over Juist In Balans in het magazine ForYou. Editie Heerenveen. Vandaag de dag leven we in een maatschappelijke rollercoaster die veel van ons vraagt. We zijn er zelf bij, maar toch laten we ons ertoe verleiden om in een hoog tempo 

Verder lezen >

Wil jij veranderen en blijvende resultaten?

In onderstaande video uitleg over wat PMA is. Voor mensen met  stress, burn out klachten, psychische klachten en lichamelijke klachten. Maar ook voor verslaving en voor mensen die te maken hebben met onrust of onverklaarbare angsten.

Heb je teamproblemen? Ga eens naar de manege.

Hieronder een mooi artikel uit 2014 van Management Team over paardencoaching en teamontwikkeling. De paarden voelen feilloos aan of teamleden op elkaar zijn afgestemd of niet. Een paardenkudde wil altijd compleet zijn, het groepsbelang staat hierbij voorop.

Verder lezen >

Langdurige stress ?

Bij langdurige stress, werkt je afweersysteem niet goed en ben je gevoeliger voor allerlei ziekten. Gedachten en emoties spelen een belangrijke rol bij het ontstaan of in stand houden van lichamelijke klachten. Stress kun je preventief voorkomen en aanpakken. 

Verder lezen >

 

28 mei demonstratie door Juist in Balans op de dag van Coaching Friesland

Op 28 mei geeft Juist in Balans een demonstratie coaching met inzet van paarden.  De demonstratie vindt plaats in het kader van de dag van Coaching Friesland op de prachtige locatie “De Oorsprong” in Sint Nicolaasga.  Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.