Missie & Visie

Effortless coaching en paardenspiegelen in Friesland, Groningen en Drenthe

Juist in Balans staat voor het in balans komen met zowel je ratio als met je gevoel. Het verstand en gevoel worden door Juist in Balans aangesproken.

Het uitgangspunt is, een bijdrage leveren aan een moeiteloos leven,  zonder stress, beperkende overtuigingen, of onverwerkte emoties en angsten. Controle over het eigen leven, de ontwikkeling van authenticiteit, leiderschap, vertrouwen en communicatie zijn hierbij met elkaar verbonden. De eigen kracht en eigen regie worden door Juist in Balans aangesproken en versterkt.

Het doel is om managers, leidinggevenden, teams, andere professionals, ondernemers en cliënten bij hun veranderingsprocessen en hulpvragen te begeleiden in ontwikkeling en groei. Dit doen wij door middel van Effortless coaching of met het paard als co-coach in te zetten.

Onze ambitie is, om de beste te zijn in Effortless coachen al dan niet met de inzet van paarden. Dit doen wij door de verbinding met onze klanten aan te gaan, kwaliteit hoog in het vaandel te stellen, samenwerkingsverbanden te realiseren, regelmatig te investeren in onze eigen ontwikkeling en door te evalueren en te reflecteren op onze werkzaamheden. Juist in Balans is werkzaam in de drie Noordelijke provincies Friesland, Groningen en Drenthe.