Coaching met inzet van paarden voor leidinggevenden


 

Authentiek leiderschap

Deze video toont aan hoe authentiek leiderschap werkt. De video toont leiderschap vanuit het innerlijke gevoel. Het ultieme voorbeeld van vertrouwen, duidelijke communicatie, verbinding en overtuiging. Het paard volgt de leider vol vertrouwen en uit eigen vrije wil. Beiden zijn met elkaar verbonden.

 

Gratis E-book voor succesvolle teams !

 Enkele thema’s zijn:

list_arrow  Communicatie

list_arrow  Persoonlijk leiderschap

list_arrow  Leidinggeven

list_arrow  Authenticiteit

list_arrow  Grenzen stellen of keuzes maken

list_arrow  Resultaten of doelen behalen

list_arrow  Effectief samenwerken

list_arrow  Doelen stellen

Werken met paarden voor groei in je functie

Het werken met paarden, is een effectieve en resultaat gerichte methode voor groei in je functie, waarmee je direct aan de slag kunt.

De relatieve eenzame positie van een leidinggevende of manager, ondersteun ik door coaching on the job. De veranderingen die in de dynamische omgeving van vandaag steeds weer plaatsvinden en de daarmee vaak gepaard gaande weerstand van medewerkers, zorgen ervoor dat managers en leidinggevenden onder extra invloed van stressfactoren staan. Mijn inbreng van deskundigheid en persoonlijke ervaringen, samen met de inzet van de paarden, zorgen voor een resultaatgerichte en effectieve begeleiding.

Tijdens het werken met paarden, krijg je eerlijke feedback over de wijze waarop je leiding geeft, communiceert en jouw medewerkers aanstuurt. Vooraf stellen we eerst, via een intake, een leerdoel of een thema vast.

Vraag hier meer informatie aan.


Authentiek leiderschap is: kracht, verbinding en vertrouwen!