Effortless coaching

Moeiteloze verandering

Ben je toe aan een blijvende verandering en wil je beslissingen niet langer uitstellen? Wil je leven met meer succes, je eigen ruimte innemen, vrijuit kunnen spreken en minder stress en wil je zelf zeggenschap en verantwoordelijkheid nemen over je leven?  Dan is Effortless coaching jouw antwoord.

 

Effortless coaching is de manier waarop  ik mensen help een moeiteloos en vervullend leven te leiden. Vrij van stress, frustraties, aannames, klachten en blokkades. Geen gemakzuchtig leven, juist vol van positieve energie. Een leven van voldoening en realisatie, ongeacht uitdagende omstandigheden.

Ik maak daarbij gebruik van de nieuwste inzichten uit de menswetenschappen en het quantum fysische wereldbeeld. Effortless coaching is gestoeld op de

Co-Active coaching methode.

 

Effortless coaches richten zich op het transformatieproces van de cliënt en zijn daardoor niet beperkt tot één specifieke methode. Ik werk onder andere met: Progressive Mental Alignment (PMA), De Helende reis, The Work, Hartcoherentie en Mind Eye power. Ook bied ik je de keuze om als extra interventie de paarden als spiegel van de ziel in te zetten.

Doordat ik gebruik maak van de verschillende  interventiemethodes, die gebaseerd zijn op de nieuwste inzichten uit de neurofysiologie en de kwantumfysica, is het mogelijk om snel stappen te maken in jouw eigen ontwikkelingsproces.

 

Thema’s bij Effortless coaching kunnen zijn:

  • Je dagelijkse stress
  • Je nooit verwerkte emotionele ervaringen
  • Je onbekende bronnen van onverklaarbare angsten
  • Je onderbewuste overtuigingen en gewoontes

Meer over de thema’s

 

Werkwijze

De lengte van een traject Effortless coaching, varieert van 3, 6 of tot 12 maanden, de frequentie tussen 1 of 2 x per maand. Daarnaast bied ik de mogelijkheid aan om tussentijd vragen te stellen en ondersteuning te krijgen via mail of telefonisch contact.

 

Ontdekkingssessie op afspraak

Ik nodig je uit om een vrijblijvende afspraak te maken voor een ontdekkingssessie, waarbij ik benieuwd ben naar wat jij wilt bereiken in jouw leven en welke belemmeringen jij daarbij ervaart.