Voor wie

Onze klanten

Effortless coaching en training met inzet van paarden of spiegelen, is geschikt voor iedereen die op persoonlijk of professioneel vlak wil investeren in groei en ontwikkeling. Coaching en training wordt gegeven met of zonder paarden. Dit is afhankelijk van de ontwikkelvraag en of wens van de klant. Wij richten ons op managers, (beginnende) leidinggevenden, (zelfsturende) teams, groepen, ondernemers, individuele medewerkers van zowel profit als non- profit organisaties, particuliere cliënten en op ruiters en amazones.

(Zelfsturende) teams en groepen

Door de veranderende maatschappij worden er vaak hoge eisen aan medewerkers, leidinggevenden en besturen gesteld. Een stroeve samenwerking of onderlinge conflicten komen bijna altijd voort uit het niet goed naar buiten kunnen brengen van eigen kwaliteiten, waarden en drijfveren. Hierdoor ontstaat er binnen teams onbegrip en miscommunicatie. Paardencoaching geeft op een doeltreffende en snelle manier de inzichten van het functioneren van de teams weer.

Wij richten ons op, (zelfsturende) teams en groepen in zowel profit als non -profit organisaties en op besturen van verenigingen en ondernemingsraden.

Teamcoaching met paarden

Gratis E-book klik hier!

Managers en leidinggevenden

Juist in Balans richt zich op: leidinggevenden (beginnende), managers en besturen binnen organisaties. Het zijn ambitieuze mensen die, het beste uit zichzelf en hun teams willen halen en hun leiderschap willen vergroten. Ze streven naar groei en ontwikkeling bij hun zelf, hun teams en de organisatie. Ze hebben vaak te maken met vele veranderingen in een dynamische omgeving en ondervinden daardoor regelmatig weerstand van medewerkers. Ze stellen zichzelf regelmatig de volgende vragen:

Hoe stel ik grenzen?

Hoe word ik een authentiek leider?

Hoe krijg ik grip op mijn team?

Hoe behaal ik mijn resultaten?

Hoe verhoog ik mijn omzet?

Hoe krijg ik mijn medewerkers in beweging?

Paardencoaching on the job en Effortless coaching

Individuele en particuliere deelnemers

Wij richten ons ook op individuele deelnemers die zichzelf persoonlijk of professioneel verder willen ontwikkelen en de volgende vragen hebben:

Wie ben ik en waar wil ik naar toe?

Hoe neem ik persoonlijk leiderschap?

Hoe communiceer ik? 

Hoe stel ik grenzen?

Hoe stel ik doelen?

Hoe neem ik mijn eigen regie?

Andere thema’s zijn o.a.: jouw onbewuste dagelijkse overtuigingen en gewoontes, hoe voorkom ik stress, onverklaarbare angsten en jouw nooit verwerkte emotionele ervaringen.

Individuele paardencoaching en Effortless coaching

Ruiters en amazones

Juist in Balans richt zich op ruiters en amazones die het belangrijk vinden dat hun paard een paard waardig bestaan heeft. De persoon heeft aandacht voor het welzijn van het dier en wil zich inzetten om samen met het paard een fijne relatie op te bouwen. Wij richten ons op de ruiter en amazone die de relatie met het paard wil verbeteren door bewustwording van zijn/haar non-verbale communicatie.

Daarnaast richten wij ons op ruiters en amazones die de balans van hun paard willen verbeteren door het paard recht te richten en te gymnastiseren volgens de rechtricht methode van de academische rijkunst.

Coaching en training voor de ruiter